El Jardinet | Collbató


House / terrace / garden

4000 m2
+

How does it work?

Ask the landlord without any obligation

The Landlord accepts your request

Pay online 100% secure


Want to ask an expert?

Call us Mo-Fr 9h-19h to +34 93 543 64 78

help@gopopup.com


Space Description Reference : CKTBK

El Jardinet és un jardí Romàntic situat al casc antic del municipi de Collbató, al peu de la muntanya de Montserrat i resulta un espai de gran interès per a la realització de filmacions, celebracions, localitzacions,etc.
Ha estat utilitzada per a casaments,festes del Municipi (Trobada de Puntaires, Trobada dels 3 tombs, Pessebre vivent de Nadal, etc.)
Tanmanteix s’hi han fet gravacions i filmacions de pel·lícules, com per exemple: “A la vida, a l’amor”, director Jesús Garay, produïda per InVitro Films per a TV3, l’any 1997.

Aquest conjunt té tota una sèrie de singularitats i característiques que poden ser molt atractives:

Situat al casc antic del municipi de Collbató, al peu de la muntanya de Montserrat (Baix Llobregat). A 25 minuts de Barcelona.
Accés de camions i cotxes. Es pot aparcar al mateix recinte. Molt prop (100 metres) lloc per menjar i dormir (“Hostal del Missé”).
Dimensió: 4000m2.
Preu a convenir segons necessitats i disponibilitat.
Masia ”Can Serra” (situada dintre del propi conjunt del jardí) és una casa rural, restaurada l’any 2005 i que antigament formava part de les dependències agrícoles, restaurada amb mobles d’època i bodega subterrània d’estil gaudinià, que molt probablement sigui el més peculiar i original de tot el conjunt.

Usage

Production
Meeting

Availability


Opening hours


Special Conditions

Precio a convenir según tipo de actividad y necesidades


Cancellation Policy:

Moderate

(7 days). If the USER cancels at least 7 days before the date and time of the reservation beginning, he will be reimbursed 50% of the total price less the amount of applicable service tariffs and taxes.If the USER cancels less than 7 days before the day and time of the reservation beginning, he will not be reimbursed the unused days or hours. If the USER decides to leave the space ahead of time, the unused days or hours will not be refunded.


Owner

Enric


Location

Contact us