Sala reunions, formació i actes | Girona


Sala de Reuniones

93 m2

100 personas

Sin licencia
+

¿Cómo funciona?

Consulta al propietario sin compromiso

El Propietario acepta tu solicitud

Paga online 100% seguro


¿Quieres preguntar a un experto?

Llámanos de L-V 9h-19h al +34 93 543 64 78

teayudo@gopopup.com


Descripción sobre el Espacio Referencia : HYXMF

Disposem de sales per a presentacions, reunions, formació, actes, tallers, entre d’altres. Les nostres instal•lacions són modernes, d’alta qualitat i equipades amb punts de connexió, pantalla, pissarra, canó de projecció i ordinador portàtil. A més, una de les sales compta amb 15 ordinadors amb connexió a internet.

Equipament totalment accessible, amb ascensor, servei de consergeria, call center i servei de traducció simultània de llengua anglesa (pressupost a part).

La ubicació de les nostres instal•lacions és immillorable, situades al costat del pavelló Girona-Fontajau amb un ampli aparcament gratuït, línia de bus i diversos comerços i locals de restauració.

Instalaciones

Iluminación
Wifi
Videoproyector
Lavabos

Aplicaciones

Meeting


Horario

de dilluns a divendres de 8.00h a 17.00h


Condiciones particulares

El servei de traducció de la llengua anglesa es contractarà a part.nPossibilitat de poder llogar les sales cap de setmana (consultar horaris i tarifes)


Política de Cancelación:

Estricta

(30 días).
· Si el USUARIO cancela con, al menos, 30 días de antelación al día y hora de entrada de la Reserva, se le reembolsará el 50% del Precio total menos el importe de las Tarifas de servicio e impuestos aplicables.
· Si el USUARIO cancela con menos de 30 días de antelación al día y hora de entrada de la Reserva no se reembolsarán los días u horas no disfrutados.
· Si el USUARIO decide abandonar el espacio antes de tiempo, no se reembolsarán los días u horas no disfrutados.


Propietario

Albert


Ubicación

Contacta con nosotros