Essentiële tips om je pop-upwinkel herkenbaar te maken

Onze experts hebben de beste tips je pop-up evenement moeilijk links te laten liggen. Ontdek wat essentieel is om je pop-upwinkel herkenbaar te maken voor je publiek.

 

Kies een gewaagd concept

Het onderwerp van je pop-up store is de basis. Als je dit eenmaal hebt gedefinieerd, zijn de rest van de stappen die daarna moeten worden uitgevoerd logisch. Laat dit een concept zijn dat innovatief en opwindend is en dat zorgt voor klantbetrokkenheid, waarbij iedereen de drang krijgt te volgen waar uw merk mee bezig is. We hebben een aantal van de meest creatieve pop-up ideeën en de grootste retail– en event marketing trends voor 2019 op een rijtje gezet, zodat je geïnspireerd raakt.

 

 

Vind de juiste locatie

Locatie is de sleutel! Het hoeft niet per se een plek in het centrum te zijn, maar het moet de boodschap van je merk vertegenwoordigen en het concept aanvullen door het de klant gemakkelijk te maken met het openbaar vervoer of met auto te komen. Een goed voorbeeld is de pop-upwinkel Corona in Sitges, een stad in de buitenwijken van Barcelona die perfect aansluit bij de stijl van het merk en waar doelgerichte klanten te vinden zijn.

 

De plek moet ook alle benodigdheden hebben die je nodig hebt voor je pop-up winkel en voldoende ruimte om je spullen te bezorgen. Met je budget in gedachten kun je je uw spullen vormgeven tot iets dat zowel voor jezelf als voor het creëren van het evenement aantrekkelijk  zal zijn.

 

 

Maak het viraal

Kondig uw pop-up store-evenement overal aan! Behandel alle sociale media netwerken; Facebook, Instagram, Youtube, Linkedin, de nieuwsbrief van je merk noem maar op! Maak voor Facebook een evenement aan zodat je een idee hebt van het aantal deelnemers en op Instagram een ​​link naar deze pagina plaatst, naast andere berichten als aanvulling. Maak een hashtag-special aan om voor je pop-up store alle gedeelde acties voor, tijdens en na het evenement bij te houden.

Een andere manier om het bekend te maken, is door influencers uit te nodigen met een grote hoeveelheid volgers die hun aanbevelingen en kalender activiteiten bijhouden.

 

Mario Vaquerizo i Donuts pop-up butik i Madrid

 

Maak een speciale promotie

Als aanvulling op de bovenstaande tip, zal het promoten van je evenement helpen om het viraal te maken! Organiseer een wedstrijd of een speciale aanbieding in die alleen voor uw pop-up winkel uniek is. Dit is een geweldige manier om nieuwe klanten aan te trekken en klantbetrokkenheid te creëren, wat een van de belangrijkste manieren is om van uw pop-up een echt succes te maken.

 

 

Ben je van plan om specifiek een fashion pop-up store te openen? Lees onze beste tips. Lees anders onze handleiding en blijf op de hoogte voor nieuwe.

 

 

 

Neem contact op met ons